Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Це унікальний куточок світу, який називають країною тисячі островів. Омивається Індійським і Тихим океаном. Офіційна мова – індонезійська, а в туристичних центрах розуміють англійську. Національна валюта – індонезійський рупій. З собою Ви можете взяти долари або євро, а тут вже обміняєте на місцеву валюту. Більш великі купюри обмінюють за кращим курсом, ніж дрібні.

Відпочивати можна цілий рік. Середньорічна температура в Індонезії +28 градусів. Вологість повітря в сухий сезон 80%, а в сезон дощів досягає 95%. Найвдалішим часом відпочинку вважається період з квітня по жовтень. Дощовий сезон триває з листопада по березень, однак опади короткочасні і випадають в основному в нічний час.

Візовий режим:

До поїздки необхідно оформити візу в консульстві Індонезії в Києві. Вартість 45 доларів і дає право перебувати в країні протягом 30 днів. Термін оформлення 3-5 днів. Документи: закордонний паспорт (термін дії не менше 6 місяців на момент в’їзду в країну); внутрішній паспорт; анкета; страховка; авіаквитки; ваучер; 2 кольорові фотографії 3*4.

Етикет і особливості країни:

Будьте дуже уважні до особистих речей, тому як тут поширені випадки пограбувань і шахрайств. Вітатися, розплачуватися, щось брати або давати потрібно тільки правою рукою. Ліва рука вважається нечистою. Засмагати і купатися «топлес» тут заборонено.

Національна кухня:

Спробуйте індонезійська сатей. Це м’ясо на вертелі, яке готують на вугіллі, подають з рисом, звареним в пальмовому або банановому листі. Дуже смачна страва яловичина ренданг. Національна страва Насі горенг – смажений рис, який подається або з овочами, або з м’ясом чи морепродуктами. З перших страв корисне і ситне блюдо – суп з буйволових хвостів (соп бунтут). Спробуйте місцеве пальмове вино ТВАК. «Баджітур» – кокосове молоко з пальмовим цукром, «аїр тебу» – подрібнений лід з цукровим сиропом і бобами.

Купити тур у нас це просто. Замовляй тут.

Опубликовать в социальных сетях

Мы принимаем: